Az 5 legmenőbb ágy, amit csak megvehetsz otthonra

Gondolkodtál már azon, milyen fekhelyet választanál, ha nem lennének anyagi korlátaid? Íme, az öt legérdekesebb ágy a világ minden tájáról!
Az 5 legmenőbb ágy, amit csak megvehetsz otthonra

1. Ringatóágy

Ki ne élvezte volna csecsemőkorában, ahogy a lassú ringatás mellett álomba szenderül? Habár a felnőtteket ritkán szokták ringatni, ez az igény valójában nem múlik el! A fakeretre erősített ringatóágyban könnyebben jön álom a szemünkre, hiszen a monoton mozgás hamar elálmosít.

2. Volkswagen-ágy

Bizony, ma már olyan ágy is létezik, ami egy VW-kisbuszt formáz. Aki beruház rá, úgy érezheti magát, mintha egy amerikai road tripre indult volna a 66-os úton. Ha pedig a gyerekeknek vesszük meg, garantáltan nem lehet őket többé kihúzni belőle.

3. Kültéri szúnyoghálós ágy

Ki ne szundított volna már el a kertben egy álmosító nyári délutánon, csak hogy egy hirtelen szúnyogcsípésre riadjon fel? A kinti szúnyoghálós ágy használatával viszont zavartalanul alhatunk, vagy éppen olvashatunk a félárnyékban.

4. Függőágy baldachinnal

Mintha egyenesen a tündérmesékből érkezett volna a hálószobánkba, ezt a plafonról lógó kötélre erősített, kör alakú ágyat fátyolszerű függöny övezi. Ilyenben ébredve bármelyik nő hercegnőnek érezheti magát.

5. Önmagát bevető ágy

Ki ne vágyna egy ilyen ágyra a napi rohanás közepette? Ma már ez sem fantázia, létezik ágy, amely reggelente rendberakja önmagát. Mi pedig alig várjuk, hogy befektessünk egy ilyenre.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Az 5 legfontosabb dolog, amit átépítés előtt mindenképpen gondolj át

Az 5 legfontosabb dolog, amit átépítés előtt mindenképpen gondolj át

Összegyűjtöttük az 5 legfontosabb dolgot, amit átépítés előtt mindenképpen gondoljunk át, ha gördülékeny felújítás/átalakítás a célunk.

Hogyan díszítsük a falakat tapétákkal?

Hogyan díszítsük a falakat tapétákkal?

A tapéta kiválasztásakor tartsuk szem előtt a méretarányt.

Hogyan tárolja gyermekei játékait

Hogyan tárolja gyermekei játékait

Az, hogy hogyan tárolja gyermekei játékait, zavaros téma lehet, ha több gyermeke van, vagy ha korlátozott helyet próbál kihasználni.