Az 5 legmenőbb ágy, amit csak megvehetsz otthonra

Gondolkodtál már azon, milyen fekhelyet választanál, ha nem lennének anyagi korlátaid? Íme, az öt legérdekesebb ágy a világ minden tájáról!
Az 5 legmenőbb ágy, amit csak megvehetsz otthonra

1. Ringatóágy

Ki ne élvezte volna csecsemőkorában, ahogy a lassú ringatás mellett álomba szenderül? Habár a felnőtteket ritkán szokták ringatni, ez az igény valójában nem múlik el! A fakeretre erősített ringatóágyban könnyebben jön álom a szemünkre, hiszen a monoton mozgás hamar elálmosít.

2. Volkswagen-ágy

Bizony, ma már olyan ágy is létezik, ami egy VW-kisbuszt formáz. Aki beruház rá, úgy érezheti magát, mintha egy amerikai road tripre indult volna a 66-os úton. Ha pedig a gyerekeknek vesszük meg, garantáltan nem lehet őket többé kihúzni belőle.

3. Kültéri szúnyoghálós ágy

Ki ne szundított volna már el a kertben egy álmosító nyári délutánon, csak hogy egy hirtelen szúnyogcsípésre riadjon fel? A kinti szúnyoghálós ágy használatával viszont zavartalanul alhatunk, vagy éppen olvashatunk a félárnyékban.

4. Függőágy baldachinnal

Mintha egyenesen a tündérmesékből érkezett volna a hálószobánkba, ezt a plafonról lógó kötélre erősített, kör alakú ágyat fátyolszerű függöny övezi. Ilyenben ébredve bármelyik nő hercegnőnek érezheti magát.

5. Önmagát bevető ágy

Ki ne vágyna egy ilyen ágyra a napi rohanás közepette? Ma már ez sem fantázia, létezik ágy, amely reggelente rendberakja önmagát. Mi pedig alig várjuk, hogy befektessünk egy ilyenre.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Öt tipp kiskutya tanításához

Öt tipp kiskutya tanításához

A kiskutya boldog és egészséges tartása alapvető fontosságú az otthonod és a családod jóléte szempontjából.

Az 5 legfontosabb dolog, amit átépítés előtt mindenképpen gondolj át

Az 5 legfontosabb dolog, amit átépítés előtt mindenképpen gondolj át

Összegyűjtöttük az 5 legfontosabb dolgot, amit átépítés előtt mindenképpen gondoljunk át, ha gördülékeny felújítás/átalakítás a célunk.

Tippek a kéziszerszámok online vásárlásához

Tippek a kéziszerszámok online vásárlásához

Számos dolgot érdemes figyelembe venni, mielőtt kéziszerszámokat vásárolna online.