Kötelező tartozékok a szauna tulajdonosok számára

A szauna élvezetét fokozhatja néhány kiegészítő megvásárlásával.
Kötelező tartozékok a szauna tulajdonosok számára

Ezek az elemek lehetnek olyan egyszerűek, mint egy hőmérő vagy egy higrométer, amely segít a hőmérséklet és a páratartalom szabályozásában. Aztán vannak olyan dolgok, mint egy fejtámla vagy egy párna a pihenéshez. Ezek a kiegészítők hozzájárulhatnak a szauna hangulatához, és igazán pihentető élménnyé tehetik azt. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon néhány ilyen elengedhetetlen tartozékról.

A fából készült vödör beszerzése egy másik kötelező tartozék. A fából készült vödrök szépek, de hajlamosak a repedésre vagy a szivárgásra, ha nem használnak vizet. Szerencsére egyes fából készült vödrök kivehető műanyag béléssel vannak ellátva, amely megakadályozza a víz szivárgását, és hosszabb ideig tart.

Amíg a szaunában van, sok mindent megtehet, hogy javítsa a szaunázás élményét. Lényeges a pontos hőmérséklet, és elengedhetetlen a higrométer. Könnyen leolvasható is. A szaunához még egy masszázskészletet is vásárolhat, amely fésűt és illóolajjal dörzsölő szivacsot tartalmaz. Ha kényeztetni szeretné magát, érdemes megfontolni.

A prémium kategóriás törölközőmelegítő elengedhetetlen kellék. A Comfier törölközőmelegítő vödör nagyszerű ajándék, mert tíz perc alatt felmelegíti a törölközőket. Automatikus kikapcsolási funkciója megkönnyíti a használatát. A törölközőmelegítő hasznos lehet fürdőköpenyek és takarók esetében is. De ne felejtsen el néhány extra törülközőt vinni magával, ha vége a szaunázásnak. Jobb félni, mint megijedni, nem igaz?

Egy másik elengedhetetlen tartozék a fejtámla. A fejtámla segíthet abban, hogy a szaunában kényelmes maradjon. Ergonomikusan kialakítottnak kell lennie, természetes ívvel a háton, hogy szilárd támaszt nyújtson. Szaunapárnát lehet vásárolni vászonból készültet. Ezek mosógépben moshatók, és remek kiegészítői bármelyik szaunának. A szaunatulajdonosok számára kötelező tartozéknak számítanak.

Az aromaterápiás olajok egy másik lényeges kiegészítő. Az illóolajok illata a szaunában nyugtató és megnyugtató hatású. Egy kis eukaliptuszolaj vagy más illóolajok permetezése a szaunában lévő kövekre fokozhatja a hangulatot. Különböző erősségben kapható és megtalálható a piacon. Kiválaszthatja a legmegfelelőbbet az Ön szaunájához és az általa nyújtott aromaterápiához. Alternatívaként több ilyen olajat is keverhet a szaunájához.

A jó világítás kulcsfontosságú. A jó lámpabúrák használatával fokozhatja a hangulatot a szaunában. Ezek elég drágák lehetnek, de rendkívül hatékonyak. Szintén érdemes beruházni egy szaunaórába, amely illik a szauna dekorációjához.

A fogaslécek a szauna elengedhetetlen tartozékai. Használhatja őket törölközői felakasztására, miközben élvezheti a forró, gőzölgő fürdőt. Egy nagyobb fogasléc hasznos, ha meg szeretné osztani az élményt más szaunázókkal. A fogasállványok általában fából készülnek, ami természetesen illik a szaunaszobához. Maga a fa elegánsabbá teszi a szaunaszobát.

Kapcsolódó cikkek

Az 5 legfontosabb dolog, amit átépítés előtt mindenképpen gondolj át

Az 5 legfontosabb dolog, amit átépítés előtt mindenképpen gondolj át

Összegyűjtöttük az 5 legfontosabb dolgot, amit átépítés előtt mindenképpen gondoljunk át, ha gördülékeny felújítás/átalakítás a célunk.

Kötelező tartozékok a szauna tulajdonosok számára

Kötelező tartozékok a szauna tulajdonosok számára

A szauna élvezetét fokozhatja néhány kiegészítő megvásárlásával.

Öt tipp kiskutya tanításához

Öt tipp kiskutya tanításához

A kiskutya boldog és egészséges tartása alapvető fontosságú az otthonod és a családod jóléte szempontjából.