Hogyan tárolja gyermekei játékait

Az, hogy hogyan tárolja gyermekei játékait, zavaros téma lehet, ha több gyermeke van, vagy ha korlátozott helyet próbál kihasználni.
Hogyan tárolja gyermekei játékait

A legfontosabb, hogy találjon egy olyan rendszert, amely az Ön családja számára működik. De azt is fontos szem előtt tartani, hogy gyermekei a saját játszószobájukban és hálószobájukban fognak játszani a játékaikkal, ezért ne érezze rosszul magát, ha hagyja, hogy a gyerekeinek saját, felnőtteknek szánt helyük legyen.

Kisgyermekek esetében jó rendszer, ha a játékaikat típusok szerint rendszerezik. Jó példa erre a LEGO téglák. A legók ezernyi apró darabból állnak, és szekciókba kell őket rendezni, hogy könnyen hozzáférhetők legyenek. Hasonlóképpen a puha játékokat, például a plüssállatokat is biztonságos és kényelmes helyen kell tárolni.

Az idősebb gyerekeknek bonyolultabb rendszerező rendszerekre lehet szükségük. Ezek közé tartozhat egy kockás könyvespolc vagy kocka/kockás polcok. Ha sok túlméretes játék van, érdemes megfontolni egy túlméretes tárolóedény beszerzését. A kisebb tárgyak tárolására tárolóedényeket és kosarakat is vásárolhat.

Ha címkéket helyez el a játékdobozokon, az segíthet gyermekének megtalálni és a megfelelő helyre tenni a játékokat. Azonban azzal is tisztában kell lennie, hogy sok gyerek elfelejti, hová tette a walkie talkie-kat és más kisebb játékokat, amikor azokat elpakolja. Ez nem biztonságos gyakorlat.

A játékok életkor szerinti rendszerezése egy másik módja a rendetlenség ellenőrzésének. A kisgyermekek számára elegendőnek kell lennie, ha naponta legalább két-három játékuk van. A gyerekek élvezni fogják, hogy néhány hetente új játékokkal léphetnek interakcióba. Az is jó ötlet, ha rotáljuk a játékokat, mivel ez frissen és izgalmasan tartja őket.

Nagyobb gyerekek esetében próbáljon olyan tárolási lehetőségeket találni, amelyekkel a játékok elpakolása gyerekjáték lesz. Fontolja meg a moduláris fiókos tárolást vagy egy gurulós kocsit. Próbáljon meg olyan tárolóedényeket is találni, amelyek megfelelő méretűek. A műanyag tárolók és kosarak tökéletesek a kisebb játékok számára, a nagyobb tárolóedények pedig jobb választás a terjedelmes vagy túlméretes játékok számára.

Akár saját játéktároló konténereket is készíthet. Az egyik nagyszerű ötlet egy régi tésztásdoboz vagy cipőszervező festése. Ezek a plüssállatoktól kezdve a Barbie-kig bármihez használhatóak. Ha helyesen csinálja, ezek a tárolók szervezett és vonzó módot biztosítanak gyermekei játékainak tárolására.

Egy másik tipp, hogy gyermeke játékait rendezetten tartsa szemmagasságban. A fiatalabb gyerekek kevésbé frusztráltak, amikor megpróbálnak egy társasjátékot levenni a szekrény tetejéről. Ez elősegíti az önálló játékot, és megakadályozza, hogy a kicsik lenyeljék a kis játékokat.

Az átlátszó, fedeles tárolóedények vagy konténerek használata szintén nagyszerű ötlet. Ezek megkönnyítik a szortírozást és a takarítást. Hasonlóképpen, egy szövetekkel bélelt játékkosár megakadályozza, hogy az apró tárgyak átcsússzanak az alján. Ezenkívül a szövetzsebek kiválóan elrejthetik a tárolóban lévő tárgyakat.

Kapcsolódó cikkek

Napjaink trendi megoldásai a fürdőszobákban

Napjaink trendi megoldásai a fürdőszobákban

A trendek irányt mutatnak, keresd a legjobbat magadnak! A Wellis fürdőszobai kellékek széles kínálata követi a divatot, fürdőszobádba válassz különleges formavilágot!

A költözés legnehezebb részei

A költözés legnehezebb részei

A nagyméretű, terjedelmes bútorok egyik otthonból a másikba való költöztetése nem könnyű feladat.

Mi az a memóriahab?

Mi az a memóriahab?

Amikor matracot vásárol, talán elgondolkodik azon, hogy "Mi az a memóriahab?".