Napjaink trendi megoldásai a fürdőszobákban

A trendek irányt mutatnak, keresd a legjobbat magadnak! A Wellis fürdőszobai kellékek széles kínálata követi a divatot, fürdőszobádba válassz különleges formavilágot!
Napjaink trendi megoldásai a fürdőszobákban

A trend szó jelentése fejlődést, változást takar, melyet egykor hosszú távú jelenségként kezeltünk, de ma már ez nem feltétlen igaz. Változik az ember, változnak az igények, és vele együtt a környezet. A trendek jönnek-mennek, így van ez a Wellis fürdőszobai termékek vonatkozásában is.

Trendek szerepe a kínálatban

A marketing világa időben érzékeli, méri a változásokat, és a kínálat megfelelő átalakításával kielégíti a piac igényeit. Egy valódi kereskedő, ha merész, akkor bátran diktál, vagyis helyez el olyan termékeket is a kínálati palettán, amely sokak számára még ismeretlen. Jót tesz a piac dinamikájának, ha eredeti ötletek, különleges termékek jelennek meg a kínálatban.

Egy trend megjelenése során meghatározott stílus, szín és formavilágot követve kerülnek be az árucsoportok az online és offline üzletek „polcaira”. Gyorsan jön, és gyorsan megy, rövid ideig tart a termékcsúcs, hiszen érkezik egy következő ötlet (idea). Vannak, akik kedvelik a gyors változásokat, hirtelen beleszeretnek az éppen aktuális trendbe, ezért folyamatosan új köntösbe öltöztetik otthonukat, környezetüket.

Az idei fürdőszoba trend – anyagok és színek vonatkozásában

Mindig jelen lesznek az örök klasszikusok, akik nem hajlanak a változásokra, és hűen, biztosan választják az időtálló trendeket, természetes anyagokat, amelyek az idei év divatját is jellemzik. Fa, kő, márvány, cement stb., amely különleges hatású enteriőrt alkot. Magas ára és minősége miatt nem csupán évekre, hanem akár több évtizedre szól, eleganciája, időtállósága soha nem megy ki a divatból.

Burkolatok vonatkozásában az év kiemeltjei a mély, sötét színek (az időnként visszatérő fekete mellett a sötétkék), de ellentétpárja, a hófehér is hangsúlyos szerephez jut. Ne összefüggő sötét falakat képzeljünk el a csempék vonatkozásában, hanem érdekes kontrasztokat, geometrikus mintákat… Mind a sötét, mind pedig a világos színek esetén érdemes végiggondolni, optikailag, hogy alakítják a teret, nagy felületen alkalmazva. A világos se nem unalmas, se nem megszokott, örök darabként tekintünk rá. Különleges anyag és formavilág kíséretében remek választás lehet minden korosztály számára. A matt hatás természetességet kölcsönöz fával és zöld növényekkel kombinálva, keleti stílusú enteriőrt alkotva. Jómagam a sötétkéket nagyon kedvelem, valószínű a ritkasága és eleganciája vonzó számomra.

Fürdőszobai megoldások

Az igényeknek megfelelően változik a dizájn. Érdekes formájú szaniterek, időtálló anyagból készült csaptelepek, letisztult, minimalista stílusú kiegészítők színesítik a kínálatot. Akril- és hidromasszázs kádak, szaniter termékek, jakuzzi (deluxe és szimpla medence is megtalálható), sőt szauna is jelen van a Wellis kínálatában (finn szaunával kombinált RedLite infraszauna stb.).

Összegzés

Összességében elmondható, hogy a trendek jönnek-mennek, de a természetes anyagok szeretete, időtállósága, némely anyagok és színek eleganciája örök. A megoldások tárháza végtelen, ránk van bízva a választás. A trendek irányt mutatnak, de nem feltétlen kell követni őket, inkább válasszuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Kapcsolódó cikkek

Mi az a memóriahab?

Mi az a memóriahab?

Amikor matracot vásárol, talán elgondolkodik azon, hogy "Mi az a memóriahab?".

Tippek a kéziszerszámok online vásárlásához

Tippek a kéziszerszámok online vásárlásához

Számos dolgot érdemes figyelembe venni, mielőtt kéziszerszámokat vásárolna online.

Az 5 legmenőbb ágy, amit csak megvehetsz otthonra

Az 5 legmenőbb ágy, amit csak megvehetsz otthonra

Szerencsére nem mindegyik fajta a gazdagok kiváltsága.