Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz!

Sokan döntenek amellett, hogy a húsvétot nem otthon ünneplik, hanem valamelyik hazai szállodában, ahol nem kell egész nap készülődni és a vendégeket várni, kiszolgálni. A tavasz egy remek évszak arra, hogy kicsit megújuljunk, feltöltődjünk és erre remek lehetőséget biztosít a Hotel Palace****, amely szálloda Hévízen található, és ahová magas színvonalú szolgáltatásokkal és kényelmes szállodai szobákkal várják a pihenni vágyó vendégeket.
Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz! - húsvét 2023 - húsvét hotelben

Hotel Palace****

A Hotel Palace**** nagyszerű választás, amennyiben valaki Hévízre látogat, hiszen a szálloda nem csupán családbarát, hanem remek szolgáltatásokat is nyújt a vendégei számára. A hotelben wifi és minibár gondoskodik a vendégek szórakozásáról, illetve a hotel megannyi szolgáltatást biztosít, amelyek mind-mind lehetővé teszik, hogy kipihenten és feltöltődve érkezzünk ismét az otthonunkba. A hotel kényelme is biztosítja a teljes lelki és testi feltöltődést, de Hévíz nevezetességeinek felkutatása is lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Hévíz nem csak a látványosságaival nyűgözi le az ide látogatókat, hanem a mediterrán éttermekkel is, amelyek finomabbnál finomabb ételkülönlegességekkel csábítják az ide látogatókat.

A szálloda szolgáltatásai a kényelmet és a regenerálódást biztosítják

A Hotel Palace**** egyik legfontosabb hitvallása az, hogy az itt megszálló vendégek elégedettek legyenek és az a néhány nap, amelyet a szállodában töltenek, az kényelemben teljen. Ennek érdekében nagyon sokféle szolgáltatást biztosítanak a vendégek számára.

Gyógyászat és terápia

Húsvétra már mindenki elfárad és kimerül, így jól tud esni, ha testileg és lelkileg is kicsit megújulhatunk. A Hotel Palace**** komplex kezelési programokat is biztosít a vendégek számára. Legyen szó mozgásszervi, vagy egyéb megbetegedésekről, a hotelből egy sokkal fittebb és kipihentebb ember térhet haza. A tradicionális hévízi kezelések ugyanis lehetőséget biztosítanak arra, hogy a testi tünetek enyhüljenek, de ezek a kezelések a stresszoldást is biztosítani tudják. Milyen kezelések közül válogathatunk? A hotelben alkalmaznak gyógymasszázst, elektroterápiát, iszappakolást, hidroterápiát és a különféle masszázs szolgáltatások is lehetőséget adnak a feszültség levezetésére, amely sok esetben okoz testi panaszokat.

A masszázs = izomlazítás és stresszoldás

A Hotel Palace**** mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek elégedetten távozzanak a szállodából. A masszázs szolgáltatásokat különösen kedvelik a vendégek, hiszen az izmok ellazítása nem csak a testi tüneteket enyhítik és szüntetik meg, de a stressz negatív hatásaitól is megszabadulhatunk. Milyen masszázsra van lehetőség a hotelben? Lehet kérni klasszikus masszázst, amely magába foglalja az illóolajos aromamasszázst, a szőlőmag olajos hátmasszázst, a szőlőmag olajos egész test masszázst és a relaxáló egész test masszázst.

Az alternatív masszázsok listájában megtalálható a Yumeiho, a Thai, a Shiatsu, a talpreflexzóna és a nyirokmasszázs is.

A wellness kezelések, mint szállodai szolgáltatások

A Hotel Palace**** nem csak a testi megújulást segíti elő, de a wellness kezelésekre is nagy hangsúlyt fektet. A wellness kezelésekbe többek között beletartozik az arc – és a dekoltázs masszázs, de a szenzoros masszázsfotel is elősegíti a stressz oldását, mégpedig az izmok ellazításával sikerül ezt elérnie. Ezek a szolgáltatások bárkiben felkelthetik a vágyat, hogy a húsvét és a tavaszi szünet ezúttal kicsit másabb legyen, mint a korábbi években megszokottak.

Kapcsolódó cikkek

Családbarát konferencia helyszín? Lehetséges!

Családbarát konferencia helyszín? Lehetséges!

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk kicsit részletesebben, hogy egy valóban családbarát konferencia helyszínt lehetséges-e találni mai rohanó világunkban.

Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz! - húsvét 2023 - húsvét hotelben

Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz!

Sokan döntenek amellett, hogy a húsvétot nem otthon ünneplik, hanem valamelyik hazai szállodában, ahol nem kell egész nap készülődni és a vendégeket várni, kiszolgálni.

Hogyan készüljünk fel az első vadászútra?

Hogyan készüljünk fel az első vadászútra?

Akár jávorszarvasra, őzre, pulykára vagy más vadra szeretne vadászni, van néhány dolog, amit tudnia kell, mielőtt első útjára indul.