Konzultáció reiki mesterrel kimerültség, fáradtság esetén

Az állandó fáradtság, kimerültség sajnos a minden napjaink része lett. Az aggódás, a stressz, a folyamatos újratervezés felőrli a tartalékainkat. A reiki képes arra, hogy belül is feltöltsön, lelkierőt ad, és feloldja azokat a blokkokat, amik miatt a fáradtság örvénye lehúz minket.
Konzultáció reiki mesterrel kimerültség, fáradtság esetén

De ki lehet jó reiki mester? Az a tapasztalt reiki terapeuta, aki elvégezett a reiki 4 képzése közül legalább hármat, és már sok éves tapasztalata van önmaga és mások akut vagy krónikus panaszainak kezelésében. És előnyös, ha egészségügyi végzettsége és tapasztalata is van.

Mivel a reiki terapeuták palettája elég vegyes, érdemes konzultálni, mielőtt elmegyünk egy reiki mesterhez feltöltő kezelésre.

Mi az a reiki?

A reiki egy tiszta, finom fizikai energia, melynek kézzelfoghatóan érezhető hatásai a kellemesen meleg hőmérsékletén túl, hogy enyhíti az akut tüneteket, fájdalmat. Beindítja a szervezet öngyógyító és méregtelenítő mechanizmusait, csökkenti a krónikus bántalmakat, és mindezt kíméletesen teszi, fölösleges fájdalmak nélkül.

Miután csökkent a fájdalom és a szervezet energiát kap, a következő hatás, amit tapasztalhatunk az a nyugalom. Aztán a töltődés, jobb lesz a hangulatunk is, mert a test végre fellélegzik és használni kezdi a reiki energiát.

Konzultáció egy reiki mesterrel

Reiki kezelést az is adhat, aki még csak a reiki 2es képzést végezte el, de gyakran már a reiki 1es tanfolyam után is kezelnek a tanulók. Sőt, néha minden képzés nélkül is.

Ezért a konzultáció kezdődhet azzal, mint egy állásinterjú, ahol a végzettségről és a tapasztalatokról tájékozódunk.

A másik fontos kérdés, hogy a terapeuta kezelt-e már ilyen szintű kimerült fáradtságot? Tudja-e hol vannak a leggyakrabban blokkok ilyen esetben? Mik lehetnek a mellékhatások? Tudja-e ezeket kezelni?

A konzultáció reiki mesterrel megnyugtató választ ad a kérdéseidre, és akkor érdemes elmenned hozzá kezelésre.

Miért fontos, hogy reiki mester kezeljen?

Mert a reiki kezelés sosem elméleti szabályok mentén történik, hanem egyénre szabottan. A hozott problémát, az általános állapotot és a kezelés közben tapasztalt helyzetet IS figyelembe véve.

Ezenkívül a kezelés tervezésekor számíthat az is, hogy milyen hónapban vagyunk éppen, vagy milyen az időjárás. Mert ezen is múlhatnak a felbukkanó mellékhatások, illetve a kezelés eredményessége.

A tapasztalt reiki mester tudja, hogyan lesz eredményesebb a kezelés, hogyan kell elkerülni, kezelni a mellékhatásokat, mert már sokévnyi tapasztalata van benne. És a tanítványainak is ezt tanítja meg.

A jó reiki mester nem diagnosztizál

Egy jó reiki mester soha nem diagnosztizál! Soha. Azt ma Magyarországon kizárólag diplomával és működési engedéllyel rendelkező orvos teheti meg! A reiki mesternek nincs röntgenlátása és csak ritkán van egészségügyi végzettsége.

Akármilyen tapasztalt is, maximum azt érzi, hol van energia hiány, hol energia többlet, és mennyi akadályba ütközik az áramoltatott energia.

Hogyan válaszd ki a reiki mestert?

Az állandó fáradtság, kimerültség megakadályozza, hogy megtaláljuk a megoldásainkat, küszködéssé változtatja a mindennapokat. Ne maradj benne a gödörben, van segítség!

Konzultálj olyan reiki mesterrel, akinek sok gyakorlati tapasztalata van. Tudja, miről beszélsz. Aki már több mint egy évtizede kezel, a megfelelő kérdéseket teszi fel rólad, és szimpatikus is számodra.

Kapcsolódó cikkek

Meddig tart az egyes izmok regenerálódása?

Meddig tart az egyes izmok regenerálódása?

Az izmok regenerálódása gyakran alábecsült. A srácok az edzőteremben nehéz vasakat emelgetnek, betartják a szigorú diétákat, és így sem látnak eredményeket.

A boldogságot könnyű elérni - hogyan legyél boldog?

Hogyan legyél boldog?

Először nekünk kell boldognak lenni ahhoz, hogy másokat is azzá tudjunk tenni. A boldogság kulcsa nálunk, bennünk van, csak meg kell azt találnunk.

Tudtad? Így menthetsz életeket a plazmaadással

Tudtad? Így menthetsz életeket a plazmaadással

A plazmaadás jelentőségének megértéséhez először is tisztáznunk kell, mi is pontosan a plazma és miért olyan értékes a modern orvostudomány számára.