Bővült a Tchibo webshop fehérnemű kínálata

Romantikus és rendkívül kellemes viseletű fehérneműkre és kényelmes, otthoni ruházatra bukkantunk a Tchibo webáruház vadonatúj kínálatában.
Bővült a Tchibo webshop fehérnemű kínálata

A bőrbarát biopamutot tartalmazó, puha, kevert pamut-Lenzing Viscose® anyagból készült kétrészes pizsama egy V-nyakkivágással és 3/4-es ujjakkal ellátott felsőrészből, valamint egy rugalmas derekú, 7/8-os hosszúságú leggingsből áll. Nagyon jó vétel, ne hagyjuk ki! A felsőt finom csipkerátét díszíti a nyakkivágásnál és az ujjvégeken. Az elasztán formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik. Még több férfi és női pizsama ide kattintva érhető el.

Ez a szép merevítős melltartó magas biopamut-tartalmával kényezteti a bőrt és természetes dekoltázst formál. Varrás nélkül előformázott, kétrétegű és nem átlátszó kosarakkal, valamint állítható hosszúságú pántokkal látták el. A pántok és a zárórész szélessége a kosármérettel arányosan nő - ennek köszönhetően optimálisan illeszkedik. Különösen puha és bőrbarát, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsa pedig még kényelmesebbé teszi a melltartót, amely az elasztán révén rendkívül rugalmas és formatartó. Még több melltartó ide kattintva érhető el.

Íme, egy csinos és kényelmes női alsó szett – akár az előző melltartóhoz, akár anélkül. Kényelem dupla csomagolásban: a rugalmas alsók magas biopamut-tartalmuknak köszönhetően bőrbarát tulajdonságúak, derekukat pedig finom, puha csipke díszíti. Az elasztán mindkét alsó esetében formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik.

Kapcsolódó cikkek

Gyerekruhák – a Tchibo gyerekruházat kínálatából válogattunk

Gyerekruhák – a Tchibo gyerekruházat kínálatából válogattunk

Az őszi és a téli hónapokban különösen fontos, hogy a család legkisebb tagjainak a ruhatára is a legmegfelelőbb darabokból álljon.

A legjobb szövet típusok függönyökhöz

A legjobb szövet típusok függönyökhöz

Számos különböző anyagtípus létezik, de a függönyökhöz való legjobb választás az Ön személyes ízlésétől és a kialakítandó helyiség típusától függ.

Sportruhák jógához, fitneszhez, XXL-es méretig

Sportruhák jógához, fitneszhez, XXL-es méretig

A Tchibo webáruház sportruházat kínálatából válogattunk.